Langstedag Feest 23 Juni

DANSEN OP DE LANGSTE DAG

Reserveer NU voor het Langste Dagfeest!

 Een bigband, een lekkere maaltijd én dansen met dj Petr@.– kom allemaal op 23 juni naar Het Langste Dagfeest op Nieuw Vredelust en nodig vooral ook vrienden en familie uit.

 Voor 10 euro p. p.(kinderen 5 euro) kun je tot 18 juni reserveren voor de professioneel gecaterde maatijd via evenementen@tuinparknieuwvredelust.nl, overmaken op rekening NL24ABNA0822315203. Drankjes contact betalen. Om 17.00 wordt het feest afgetrapt door de 16-koppige SPEELTUINBIGBAND: Sinds maart 2005 komt een club 'oudere' Amsterdammers samen in de Noorderspeeltuin om daar samen vrolijk muziek te maken. Vandaar dus de naam Speeltuinbigband. De band speelt een mix van oude en nieuwe muziek, latin en blues, rock en ballad, en wordt door velen de gezelligste band van Amsterdam genoemd. Het speelplezier straalt ook van de muziek af en stuwt het orkest op tot een hoog niveau.

De maaltijd wordt daarna verzorgd door niemand minder dan Jasper Goedhart, die in Amsterdam onder meer de populaire restaurants IJKANTNE, Haddock en Ginger & Ale runt. Hij is tuinder op Nieuw Vredelust, net als de topact die daarna achter de draaitafel staat en zorgt voor een zinderend dansfeest:  media artist, veejay en DJ PETR@.

Kortom: een prachtige avond om Nieuw Vredelust te delen en te vieren! Verspreid vooral dit bericht.

       180514 langste dag-01